skriva något lite.

helgen har gått. det gick för fort. jag trodde jag skulle få vila ut men det kunde jag glömma. patricia vaknade tidigt både lördag och söndag. i natt har hon inte sovit så jag har fått 2 timmars sömn på hela natten. det känns kan jag berätta. jag har huvudvärk och är helt snurrig. Jag fick inte gjort allt som jag hade tänkt mig när det var fredag. i fredags gick vi ut och åt lite. vi brukar göra det på fredagen. anting går vi ut eller så hämtar vi hem något. lördagen fiskade anders. jag och patricia körde till mamma och pappa en sväng. när vi kom hem igen var det dags för veckohandling. efter det orkade man inte mycket mer. jag låg i soffan och såg superstars och anders sov. i går var anders på skånskans sommarfiskefinal (han vann). Jag och patricia körde än en gång till mormor och morfar. när anders kom hem så var det meningen att jag skulle träna men anders ville fira sin vinst i finalen så vi körde och åt lite. det blev en runda på hemmakväll och fem filmer. köp skånskan idag och nästa måndags så tror jag att min man är med. han vann en fiskeresa till frankrike men den tror jag att han ska sälja. han vann även ett fiskespö som han var nöjd med.

idag ska jag på utvecklingssamtal på dagis. jag får väl höra att patricia inte pratar så bra. jag tror en del är mitt fel. jag är tolk till henne. jag förstår henne jättebra och när inte andra förstår så tolkar jag. det betyder att hon inte behöver anstränga sig. det är fel och jag försöker ändra mig. det är inte det lättaste.

nästa vecka bär det av till Ullared. jag är ledig både torsdag och fredag. jag behöver det. jag vill bara gosa med min dotter. det blir för lite av det tycker jag. nu när jag tränar 3 kvällar mitt i veckan så får jag ta igen  det på något sätt...

då skriver jag igen

det brukar betyda att alla andra är på lunch. vi sitter 3 st kvar. jag är trött på jobb. jag vill inte jobba mer. inte vinner jag massa pengar heller så jag kan sluta jobba.

allt jag gör just nu är jobbar och tränar. jag är så trött att jag skulle kunna sova i 14 dagar känns det som. jag har inte gnistan till träningen heller. idag har jag kanske det. det beror lite på tränaren.  denna veckan har det varit boxning tisdag och step styrka onsdag och idag blir det boxning igen. söndag blir det styrka. jag märker redan att jag inte har lika ont i ryggen längre. jag kände när jag hade uppehåll att jag började få ont igen. träningen gör lite nytta. jag vill inte blir smal och snärt även om det är ett plus. jag vill känna mig stak och uthållig. jag tror jag är på rätt väg. jag har alltid gillat och träna. nu har jag hittat dit igen. hade jag inte haft patricia så skulle jag kunna träna var dag. hon gillar inte att mamma tränar så mycket. visst hon är på dagis och vi äter sen är det dags för mig att köra. vi har helgerna tillsammans och vi har måndag och fredag. vissa dagar slutar jag tidigt så då har vi nästa 4 timmar innan jag ska iväg. nu låter det som jag vill försöker döda mitt dåliga samvete. visst har jag dåligt samvete för att jag tränar och lämnar henne. hon behöver vara lite själv med pappa också. det är alltid mamma som gäller. jag intalar mig själv att jag är inte sämre mamma för jag tränar 75 minuter 4 dagar i veckan. visst känner jag att hon lider så behöver jag inte träna 4 dagar. då räcker det med boxningen. det är det som ger mig mest. det styrkan ger om söndagarna är mest träningsvärk.

den 9 oktober åker vi till Ullared. det ska bli skoj. patricia ska med. jag är inte så dålig mamma att jag lämnar henne hemma för att åka iväg. två gånger om året försöker vi ge oss ut på vår tjejtripp. vi har så roligt tillsammans. det är vad vi behöver. vi skratttar och flamsar som bara tjejer kan.

det var nog allt jag hade att säga idag.

träning

idag börjar träningen. Min syster skickar sms att hon skadat sig och inte kan träna denna veckan. nu gäller det att jag går. lätt att inte gå när man inte har någon att gå med. jag är sugen att få slå men är det med småflickor så är det inte så roligt. vi får se om jag tar mig i kragen och äker dit själv. jo jag ska ta mig i kragen. jag tränade utan syster när hon hade varit i krocken och det gick bra. se om jag kan hålla det jag har satt upp.. träna 4 gånger i veckan...

lunch igen

men inte för mig.

jag har varit ledig måndag och tisdag och jobbar sent idag. vissa människor är bara för jobbiga. varför ska man göra allt för att förska ge folk dåligt samvete. bara otur att jag inte bryr mig när det gäller den människan.

nästa vecka smäller det. då börjar träningen. det ska bli så skönt. måttband måste jag skaffa så jag kan se om det händer något. visst man kan kolla med vågen men det är roligare med måttband. jag bryr mig inte vad jag väger. bara jag får träna lite. jag ska försöka träna 4 gånger i veckan. jag hoppas jag kan hålla det. det ska bli så skönt att komma igång igen.

helgen var det palmfestival. fredagen gick vi där nere och trängdes med alla andra trelleborgare. lördagen åkte vi först till bosjökloster. det tog oss över 3 timmar att ta oss ut från parkeringen så när vi kom ner till markanden så hade de packat ner det mesta. vi åt på casablanca. skönt att de har öppnat igen. styrketränaren var bartender och boxtränaren kom också in och drack öl. lite dåligt samvete fick man allt när man satt där och åt pizza och drack öl. fast nästa vecka är det slut igen. då är det hårdkörning som gäller...

föräldrarna är på kos i 3 veckor så vi passar deras kärlekspapegoja. snacka om att föra liv. den är inte tyst många minuter på en dag. visseligen är den ganska underhållande och den gillar patricia. så fort patricia kommer så ska han kolla vad hon gör. sitter och följer allt hon äter.

nä det får väl vara allt för mig idag.


RSS 2.0