tänk så konstigt

allt kan vara. vi har olika saker vi kan bli glada för. vi kämpar för olika saker. just nu är jag väldigt irriterad. det kan bero på mycket men ändå inte. jag vet att ingen fattar. tänk att vissa kan älska med hela hjärtat medan andra inte kan känna någonting. jag tror det är så hemskt att vissa inte kan älska. det enda dom kan älska är sig själv. det finns inte så mycket för dom att göra. jag vet vad som är viktigast i mitt liv. jag vet vad jag är beredd att dö för. jag hade offrat mitt liv med glädje om det hade betytt att de jag älskar hade mått bra. min lycka är att se mina älskade lyckliga. min lycka har INGET med mig att göra. jag finns inte om jag inte hade haft dom jag älskar. tänk vad vissa människor missar när de bara älskar sig själv. nä just nu mår jag dåligt över alla människor som lider pga av egoistiska människor.

utmaning.

ja jag har ju inget annat att skriva så jag kör den då.....


Tre saker som skrämer mig.
fåglar
döden
bli levande begravd

Tre personer som får mig att skratta.
min älskade dotter
min man
carina

Tre saker jag älskar.
mina böcker
min träning
resa

Tre saker jag hatar
*fåglar
potatis
kräka

Tre saker jag inte förstår.
idioter
kinesiska
andra människor ( inga namn nämnda)

Tre saker som finns på mitt skrivbord
datorn
räkningarna
pennor

Tre saker jag gör just nu
denna utmaning
jobbar
kollar på min chef som är ganska snygg :)

Tre saker jag vill göra innan jag dör.
rest jorden runt
hoppat fallskärm
hunnit läsa alla mina böcker

Tre saker jag kan göra
prata
gnälla
gråta

Tre saker jag skulle vilja lära mig
krokar
inte reta mig på andra människor
öppna upp mig mer

Tre favoriträtter
pizza
pasta
skaldjur

Tre personer jag utmanar
stina
sen har jag inte fler som läser :)
om du skulle läsa och jag inte vet om det så känn dig utmanad.

ny vecka igen

och jag har egentligen inget att skriva. jag tränar och står i. börjar kännas lite meningslöst nu. jag känner inte av det lika mycket längre. antar att kroppen börjar vänja sig. jag fixade en övning igår som jag aldrig har fixat innan. igår fixade jag den. inte så länge som den andre tränaren kör men dock fixade jag den tiden gårdagens tränare sa. det blev jag lite stolt över. det small direkt på uppvärmningen i min armbåge sen var det inte så roligt länte. jag hade ont hela träningen. när jag sen ska köra mina krokar så slår jag fel med vänster så jag får smärta i vänster handled. jag måste få in dom där krokarna men det vill inte. någon som vill träna mig???

allt är som vanligt på jobb. patricia har lagt blöjan. hon är så duktig. jag är riktigt stolt över henne. hon är mammas stora kicka nu. hon klarar natten utan att det händer någon olycka.

ibland blir jag så trött på dom som tror att de är lite mer än alla andra. varför kan de bara inse att de inte är så bra som de tror de är. retar mig så. jag vet att jag inte ska gå och reta mig men det gör jag.

kom på ena natten att vissa är inte skapta till vissa saker. det finns dom kvinnor som aldrig kommer bli mamma oavsett hur många barn de skaffar. de män som aldrig blir coola även om de gör allt för att fixa det. det är så vissa saker föds man till. vissa kvinnor är skapta för att vara mammor men det är inte en själklarhet bara för att du är kvinna. visst naturen har gett dig det miraklet att skaffa barn men det betyder inte att du vet vad som är bäst för barnet. du blir inte automatiskt mamma bara för att du har fött ett barn. jag påstår inte att jag är världens bästa mamma och jag vet inte om jag är skapt att vara mamma men gudarna ska veta att jag gör allt för mitt barn. hon är nr 1 för mig. och det kommer hon alltid vara. därför är jag negativ att skaffa en till. jag vet inte hur jag ska kunna fixa att känna lika mycket för ett barn till. hur ska det fungera när hon är mitt allt. jag känner större kärlek till henne än jag någonsin gjort. jag förstår inte hur jag ska kunna älska ett barn till. det blir kanske en självklarhet när det andra barnet kommer men jag undrar.

nä jag får väl fortsätta och jobba.

stor tös

japp det har jag. inatt har hon legat utan blöja bara med trosor och inte en droppe kom det. när hon vaknade gick rakt in och kissade. jag frågade om hon skulle ha blöja men det skulle hon inte. hon var stor nu och jag kunde ge tomten blöjorna :)

Vilken förkykning jag har haft. jag har varit hemma 3 dagar nu. i tisdags blev det ingen träning men jag hoppas på det idag. jag behöver min träning.

två dödsfall ganska nära varandra. vad säger de? det kommer alltid tre??? ingen som står en jätte nära men det är alltid jobbigt. jag hade världen jobbigaste natt. det är otroligt att man kan sakna en person så mycket. när jag får den känslan så kan jag inte stoppa det jag känner. i vanliga fall är jag duktig på att stänga av men när detta kommer över mig så kan jag inte göra något annat än storgråta. det är vad som hände igår. det var mycket som har hänt med denna människa. även efter döden. jag kan vara duktig och vara kall men sen får jag igen det. ser jag på en film som jag tycker är känslig så är det kört. John Q är en sådan. jag bara gråter. anders tillåter inte att jag ser vetrenärerna för jag bara gråter. cityakuten kan jag ha svårt för ibland. antar att jag får ut mycket då och när jag har mina nätter.

ansvar är något man måste ta för sitt liv. bara att inse. ibland träffar man på 18 åringar som är mogna som om de var 40 och ibland träffar man 40 åringar som är som 15. det är väl bra och ha barnasinnet kvar till viss gräns men ibland måste man vakna upp och se verkligheten för vad den är. den är inte alltid vacker och man gillar inte alltid det man ser men sådant är livet. livet går ut på att vara pest och pina sen dör du. vad negativ hon är tänker ni, nä det är jag inte.. jag är realist. sådant är livet. jag gnäller inte. jag har jobb tak över huvudet och en dotter som är fantastik när hon inte testar sin mamma. jag är medveten om att jag är världens hönsmamma. ibland önskar jag att jag inte var sådan. man hör många som har barn som varit på bio eller varit ute och ätit. det gör inte vi. skulle vi gå ut och äta vilket händer några gånger i månaden så är patricia med. hon är ju en del av familjen så det känns fel och lämna henne. när hon blir lämnad och får sova hos mormor och morfar är när jag ska åka till ullared. två gånger om året. dessa två gånger sover inte jag. jag ligger och oroar mig om hon sover eller om hon ligger och gråter efter sin mamma. så fort jag vet att någon är vaken ringer jag och hör så allt är bra med henne. ja jag vet jag förstör henne men jag är som jag är.


något mer jag ska få ut när jag sitter här??? nä jag tror inte det. mycket man vill säga men håller käften om.


nu vill jag ha sommar. jag vill kunna sitta ute och grilla. bara sitta ute och äta frukost. nu vill dottern ha frukost. ja jag vet hon sover länge. hon sitter och tittar på emil och vill äta där. idag ska hon få det. hon sitter och tjatar om att hon vill ha Lukas (emils Häst). även om hon tycker hon är stor så tycker mamma att hon är för liten för häst. det räcker att hon rider var lördag. jag tror att hon släpper hästar när hon väl får följa med pappa och fiska. rädd för att hon blir lika tokig som honom.....


utmaninge

Fick denna av syster så det är väl bara att göra. Måste först ha in linser så jag se... så då ser jag vad jag skriver,,,, är där någon som känner sig mogen så gör detta. väldigt meningsfullt...


OM DIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? 09,08
2. Namn? Ann-Britt
3. Vart bor du? Trelleborg
4. Hur många barn vill du ha? Räcker med den jag har
5. Vill du gifta dig? Är gift
6. Har du ätit sushi? Ja det har jag. inte min grej.
7. Favoritglass? Skojar du?? jag som min dotter är all glass även om det 20 minus ute.
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? jag har bar All-bran till mig själv.
9. Humör? sjuk

FYRA GREJOR:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Det vet väl de flesta svaret på.
2. Har du en hund? Nix, min man vill inte se mig ledsen när den ska dö.
3. Sover du helst själv eller med någon? helst ensam men det är svårt när man är gift.
4. Tror du på spöken? klart jag gör. jag är ju ett själv.

SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? ganska nöjd med min längd.
2. Skulle du vilja väga mer? vilken tjej vill inte väga mer?? :)
3. Skulle du vilja ha sex nu? varför inte om det är rätt person.

KAN:

1. Kan du röra på öronen? ja så fet är jag inte än så jag inte får upp handen till örat.
2. Kan du slicka dig på näsan? tror inte det och vill inte testa med tanke på allt snor som rinner. min dotter kan, räknas det???
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja det kan jag om jag vill.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? oftast.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? utan problem det hade varit underbart.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? klart jag kan vara på fest utan att dricka. vara gift och ha körkort så får du vänja dig vid sång.
7. Kan dina vänner lita på dig? oftast.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Jag är inte så mycket för utsätta min kropp för nålar och stick
9. Kan du suga? beror på vad jag ska suga på.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja jag måste säga att jag är ganska ekonomiskt lagd.

HAR:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? det har hänt.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? visst har dom det.
3. Har du någonsin haft sex med någon? inte var jag kommer ihåg :)
4. Har dina föräldrar ljugit för dig? ingen är väl felfri så det kan jag tänka mig.
5. Har du varit full den här månaden? ja full av snor.
6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? aldrig! jag har inget vettigare att göra med mig liv.
7. Har du borstat tänderna den senaste timmen? har nästan precis kommit ur sängen.
8. Har du pussat någon som är fyra år äldre? har aldrig pussat någon!!!
9. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? hur ska jag ha kunnat ha det när jag aldrig haft sex.
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nix
11. Har du blivit påkommen när du har haft sex? nä det har jag ju inte. jag har ju aldrig haft sex har jag sagt nu....
12. Har du haft sex med mer än tre personer? om jag inte har haft sex så är svaret nej. nu är frågan är det 3 samtidigt eller 3 personer vid olika tillfällen. men svaret är ändå nä...
13. Har du ljugit på någon fråga än då? nej. jag är inte den som ljuger :)


träning

nu har man börjat sitt sunda liv "harkel" jo visst är jag duktig. ingen cola på några veckor, inget godis och tänker lite på vad jag äter. äter fukost var morgon och jag är ingen frukost människa. 3 gånger i veckan tränar jag. tisdag och torsdag är det fitnessboxning och söndagar är det styrka. lördagar har min dotter börjat rida så då går jag runt med henne i en timme. det är underbart att träna. även om jag stundtals varit kräkfärdig. jag är konstig men jag tycker det är underbart att vara så utmattad av träning att jag ser stjärnor och vill bara kräka.

RSS 2.0