vad som kan bli sagt utan ord.

det är kanske något jag ska testa här. skriva en blogg utan ord. det hade kunnat vara intressant....

anledningen till min rubrik beror på vad som hände mig förra veckan. det är otroligt så mycket som kan sägas med kroppsspråk och blickar. nu ska jag inte dra det som hände men det gjorde min dag. mådde riktigt bra den dagen. tänk att något litet oskyldigt från en främling kan få en att må bra... sist jag var med om något sådant var längesedan. då blev också mycket sagt utan ord.

helgen var städning och utomhusarbete. igår lagade jag fylld spätta. det var så gott. det kommer man göra om fler gånger.

beslut är tagna och det blir nog ok. mycket som skrivs i gåtor här ......

jobb

här är kaos. folk som har varit på intervju och vissa som inte passar till jobbet som chefen tycker ska ha jobbet.  det lär inte bli bättre. någon som vet något jobb där man har hyfsad lön??? med hyfsad lön menar jag 30 000 innan skatt. man får nog börja fundera på att leta annat om man inte vill gå rakt in  i den berömda väggen. jag är den som tar för mycket på mig och det slutar sällan bra. bara inse man jobbar på ett dårhus.

annars är annat bra. jag skulle gärna vilja ha semester igen men det beror på jobb. jag får tänka på pengarna men pengar är inte allt. händer inte mycket. man har sitt liv. som de flesta kvinnor så jobbar man helttid, kommer hem för att laga mat, om jag slutar halv fyra ska jag hämta patricia på dagis först. efter middagen är det plocka undan disken och ev tvätta och städa lite. sen blir det sängen för att stiga upp klockan fem igen. nä man skulle varit man. varför är det vi kvinnor som ska jobba tre heltidsjobb?? först vårt jobb sen som mamma/fru och sist som städerska.

jag håller med min syster att man blir lite lack att inte alla har facebook. någon som vet något bra ställe där man kan leta upp folk?? jag är så nyfiken på en speditör men personen hade inte facebook. när han ringer och jag får prata med honom så går jag med ett leende på läpparna en bra stund bakefter. han är så trevlig. en go göteborgare. de är bara bäst om jag får bestämma......


då var man tillbaka i verkligheten

vi hade en underbar semester med mycket sol och bad. ja det blev lite öl och en och annan drink. patricia var underbart snäll. man hörde inte av henne på hela semestern. helt fantastiskt. mamma och pappa var också där. det blev att vi träffades varannan dag ungefär. det var vid middagar och en gång badade vi tillsammans. vi hyrde bil och körde runt ön. den var vacker. mycket att titta på. man hinner inte med allt. det är svårt när man har med sig ett litet barn. man måste tänka på henne först och främst.

det var bara skönt att slippa jobba och bara få lov att sova ut. underbart. lite färg fick man men när man landade så hade det hunnit bli höst. det var så kallt när vi kom hem. det är synd man vill ju gärna visa upp sina bruna ben.

vi ska anställa folk på jobb. vi får se hur många och vem det blir. spännande. det är inte alla som passar till detta. vi vill ha in någon som jobbar bra och som inte freak out när det blir mycket och stressigt. för vi har mycket och stort sätt stress från morgon till kväll...

snart så bär det av.

bara jobba imorgon också sen är det semster. det är med blandade känslor som jag går på semester. just nu vet jag inte vad jag har gett mig in på. det blir nog bra men det är jag som är lite hönsmamma.

annars då. inte mycket. var inne på facebook där jag har en sida men jag förstår mig inte rikigt pådet. fattar inte meningen med det än. det är roligt att man kan hitta så många människor men man måste ju bli vän med dom för att kunna kolla lite. blev vän med en viss handbollspelare. lite roligt att hitta honom där. de som känner mig vet vem jag menar. syster din finns också där ute fast det är klart blir du vän med honom så fattar han kanske att det var du som terrade honom den där natten.

mamma hade fotat vårt hotell och skickat som mms till mig i morse. det såg fint ut. det var fotat i solnedgång. väldigt fint.

jag har inte så mycket djupt att komma med. funderade ena natten om det fanns något jag ångrade här i livet. jag är inte den som ångrar saker och ting. har jag gjort något så är det gjort sen om det var så smart är en annan fråga. oftast har det kanske inte varit så smart men jag har lärt mig något av det. saker jag kan ångra är att jag inte har gjort dom. men än är det inte för sent. fast jo när det gäller vissa så är det försent.


RSS 2.0