helg

så skönt det ska bli. det är så mycket på jobb att jag till och med känner mig stressad när jag ska sova. det är inte bra men sånt är det. två som slutar idag på svenska sidan. mer för oss att göra. som om vi inte hade tillräckligt redan. jag behöver semester. längtar till jul. ska bli så skönt. man hinner inte med så mycket mer än jobba städa laga mat och ta hand om en älskade dotter. så stor hon börjar bli. var har tiden tagit vägen?? otroligt att man kan älska en person så mycket som jag älskar henne. hon är mitt allt. fattar inte hur jag har kunnat leva utan henne i så många år.

förra veckan var jag i stockholm och träffade lite speditörer. det var trevlig. skönt och slippa kontoret lite, även om man fick stiga upp tidigt för planet gick så tidigt.

denna helgen ska jag inte göra mycket. det har jag bestämt mig för. imorgon blir det en sväng till kyrkogårdar men annars ska jag bara mysa med mitt barn. det blir för lite mys. jag känner att jag är irriterad hela tiden. det är inte konstigt när man tänker på sin arbetsplats. ja jag vet att det bara är att byta jobb. jag är bara inte villig at gå ner så mycket i lön som det betyder att byta jobb. visst pengar är inte allt men när man  har ett barn så betyder det ganska mycket och kunna handla utan att fundera så jätte mycket på det. ja jag vet att det är viktigare för mitt barn och ha en mamma som mår bra, men jag kommer in i denna stress. jag vänjer mig. jag måste bara öva på att inte ta på mig allt och irritera mig på alla andra som inte jobbar. jobbar inte de så ska jag inte heller stressa på för att göra deras jobb. det är inte lätt för jag är inte sådan.

kom på att min blogg handlar alltid om jobb. händer det inget i mitt liv??? nä inte mycket. jag är gift och vi har det bra. inte så mycket tjafs som det har varit. vi rensade luften i somras och det var bra. inte roligt när man gör det men det behövdes. jag behövde få säga vissa saker och ting. han behövde se hur jag ser på saker och ting.

nä nu ska jag snart gå på lunch. det är sen kväll idag. jag slutar inte förrän klockan 19 men jag brukar kunna gå klockan 18.

sitter i min ensamhet

alla andra är på lunch. jag började klockan 10 så jag äter inte förrän klockan ett. man hann bara hit sen var man på så dåligt humör. hade en vapensändning som skulle iväg men jag har en ovän i göteborg som satte stopp för det trots att jag hade fått ok att skicka det. då blir jag förbannad. sen hjälper det inte att inte alla hjälper till. jag är så osocial idag så när jag har lunch ska jag bara hitta ett ställe där som är lä och sätta mig och läsa en timme. jag vill inte se andra människor och jag vill inte prata med någon på en timme. inte bra att jag blir sådan av mitt jobb men så är det. jag för tänka mycket pengar men pengar är inte allt men det är bra mycket. det är lite roligare nu och betala räkningarna när det blir en del över. tittar man på sitt sparkonto så känns det väldigt bra. då har vi varit i grekland en vecka utan att röra en kr från sparkontot. det har varit en del med ena bilen som är betalt och lite inköp som inte är nödvändiga.

jag hade tänkt åka till ullared på lördag. behöver komma hemifrån och få vara för mig själv lite.

diskuterade lite saker där hemma så det blev lite beslutat.

jag har världens godaste barn. hon börjar sätta ihop meningar så bra nu. igår låg hon i min säng och sa kom mamma. det är första gången annars har det bara varit mamma. jag frågade om hon var mammas älskling då svarar hon ja icia mammig. det blir mer och mer. hon har även börjat kissa när man sätter henne på toa. nu ska mamma bara våga ta av blöjan så hon får känna på hur det känns. det är inte bara så roligt om olyckan sker i soffan men man måste börja någonstans.

annars då?? jo det mesta är bra. det är som sagt det här jobbet som gör att man blir på dåligt humör. jag måste lära mig släppa. jag måste lära mig att jag inte alltid måste vara duktig. jag måste inte alltid vara bäst på allt men det är svårt för mig. jag vill vara duktig. jag vill känna att jag gör ett bra jobb. jag vet att jag gör ett bra jobb men det räcker inte. det är kö på telefonen och en del kunder blir sura. allt kan inte ligga på mig, jag vet men det är som sagt inte lätt. nä man skulle stannat i malmö där man var underbetald och hade gotte jobb. ingen stress. det man tyckte var stress en fredag är rena rama semester här. det var inte stress. det var lugnt och skönt. bara tanken att man kan sitta och fika en kvart är ju underbar. här har vi vår lunch på en timme sen är du fast vid datorn och telefonen. har du tur kan du kanske hinna kissa en gång under en arbetsdag.

som vanligt

är allting. jag sitter på jobb och har ganska mycket och göra. det är väl skönt och ha det.

helgen var mysig. lördagen tillbringade jag och patricia med att gå runt halva trelleborg och testa de flesta lekplatser. vädert var underbart. igår var jag hos mamma och pappa en liten stund. hjälpte pappa lite med hans dator. för en gång skull skulle inte patricia med. hon skulle vara med pappa. jag var inte den som sa emot. annars släpper hon inte mamma.

idag slutar man halv fyra. det är skönt. helt underbart och få komma hem i tid. man blir inte så trött som när man slutar klockan sex.

det där med att säga så mycket utan att säga något. jag hade ju min lilla sak på tåget ena dagen som går att läsa i min förra blogg. någon dag senare kommer det en kille och sätter sig sidan om mig när vi väntar på tåget. han frågade om jag skulle ha en cigg. jag är ju rätt person och fråga. dessutom frågade han på engelska. sen fortsatte han. han frågade ut mig om allt. lite småjobbig tyckte jag. när tåget kom såg jag till att komma så långt från denna som möjligt. visst kan det vara trevligt och prata med andra människor men jag gör det så många timmar om dagen. jag orkar inte vara social när jag är hemma. jag vill inte prata med någon då. jag vill bara vara jag. gå omkring i tröja och trosor där hemma och inte göra något. jag föredrar folk som säger så mycket mer utan att prata....


RSS 2.0