längesedan

jag skrev här. inte konstigt. jag brukar skriva på jobb och nu finns det inte en chans att hinna med det. halva svenska styrkan fick sparken förra veckan så det är mcyket för oss andra som är kvar. annars??? jo syster var med i en bussolycka och skadade tummen. det betyder att hon inte kan boxas men vad gör det när de lever och mår under omständigheterna ok??? när jag får lov att träna med min tränare så är jag nöjd. synd att min armbåge är blå. tränar hon inte boxning undrar ni. jo det gör jag men det blev lite combat igår också. hur skoj som helst. box är slut den 14 maj och styrkan är slut på söndag. det betyder att jag måste träna på friskis under sommaren. vet inte om jag egentligen vill detta. jag trivs med paul och christian och deras hjälptränare sanne. jag klarar nog inte hela sommaren utan träning. jag har bestämt mig för att springa men de tär inte min grej. jag ska ta mig i kragen och göra det.

nu måste jag jobba vidare.

fredag.

helt underbart. det verkar som vädert ska vara bra under helgen.

igår var det träning. ingen bra start fick jag. kom in och såg..... inte bra. jag utmande kroppen och körde med två kgs hantlar. det tar gött. lite jobbigt när jag skulle köra med gummibanden. hörde att min tränare skrattade när han såg min min när jag tränade med gummibanden. idag känner jag lite i mina axlar. tror jag tog ut mig lite mer igår. det går bra när jag boxar men när det var min tur att hålla mittsen så var mina tankar på allt annat än boxning. vi fick veta hur vår tisdagstränare låter när han trivs..... ja alla har vi olika läten. jag saknade kramas. fick reda på att de hittat vikarie för paul när han ska vara borta. det blir nog marie kan jag tänka mig.då kommer man veta att man lever. ingen träning torsdag och söndag nästa vecka. hur ska jag klara mig.

ja det var nog allt för mig.

trevlig helg.

lunch

och jag sitter själv på svensksidan. inte mycket och göra idag. det brukar vara lugnt om torsdagarna. jag jobbar sent idag. jag slutar 18 så jag är så sexig när jag åker i mina träningskläder på tåget. vad gör man inte för sin boxning??? känner inte riktigt för det. jag har så ont i mina benhinnor. jag vet inte vad jag ska göra. jag har andra skor idag. vi får se om det blir bättre. jag måste åka till intersport och testa nya skor. jag ska ha handskar och mittsar också. vem vet jag är kanske inte sugen på det när nästa termin börjar. vi får se.

igår var det underbart väder. vi var ute en bra stund. dottern blev lite sur för vi inte skulle äta ute. vi hade bröllopsdag igår. vi har varit gifta i 3 år. herre gud vad tiden går. nu får vi stoppa lite. man börjar ju bli gammal kärring. nä man är inte äldre än vad man gör sig till fast ibland känner jag mig som en pensionär. skönt det hade varit och vara det. tänk och slippa jobba. nä nu ska jag inte var sådan. jag ska vara glad att jag har ett jobb. man vet inte hur länge man har det med tanke på hur det ser ut i världen.

något annat som händer i mitt liv.... nix inte mycket. det går ut på vardagssysslor och träning. jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv att jag inte hoppat en enda dag sedan jag började träna. det är en tisdag som jag inte tränade för jag var så bottenförkyld annars har jag tränat tisdag torsdag och söndag. det börjar märkas på armarna. jag har en storlek mindre i byxor. träningsbyxor i alla fall. jag ska testa och se hur det är i vanliga bxor. de jag har känns stora. jag kör dom i torktumlaren för att de ska krympa lite. vi ska få jacka här från jobb. de frågade storlek. jag sa min vanliga. sen kom det in jackor i olika storlekar. jag testade. det visade sig att jag fick ta en storlek mindre där med. lite glad blir man allt. det känns skönt när allt börjar bli hårt. gäddhänget har börjat försvinna. benen fastare. magen mindre både biceps och triceps syns. vilken effekt träning kan ha. någon på jobb sa att jag såg så pigg och glad ut.

nä nu vill jag inte mer.

onsdag.

igår var det tisdag vilket betyder träning. jag har tappat stinget helt. jag är så omotiverad. kan bero på att jag har ont i mina behinnor. jag ska testa att köra med ett par andra skor på torsdag. jag kan inte springa eller hoppa hopprep. vet inte vad jag ska göra för att det ska kännas bra igen. några tips??? jag får väl hoppas på lite kramar på torsdag.

vår framsida är klar. nu ska vi bara ha ut våra möbler. lagt lite fler plattor så vi har större plats att sitta på. vår markis är beställd och vi ska beställa nya golv till hall och kök. blir nog bra när det blir klart.

helgen var det kalas för mannen. det blev lite sallad och bröd. god sallad tyckte jag. han ska få en rulle i present. det blir sen present för honom men han får ju bestämma själv vad han vill ha i present. bara han kommer ihåg vad den kostar när det blir dags för mig att fylla 35....

inte mycket som händer i mitt liv. mitt liv består som vanligt av jobba städa laga mat och träna. snart är säsongen slut. även om jag inte är motiverad så vill jag inte att boxningen ska ta slut.

RSS 2.0