här igen

jag har varit dålig på att skriva här på ett tag som min syster påpekade detta. jag har legat hemma en vecka och varit jätte förkyld och hostig. då gjorde jag inte mycket annat än tittade på Gerald Butler och Bill Spencer i Glamour. Fina pojkar dom där.....

Som sagt det händer inte mycket i mitt liv. jag jobbar kommer hem och sover. det är väl så livet är när man är vuxen.

Jag retar mig på vissa människor. att man inte kan uppskatta sitt liv utan måste gnälla hela tiden. visst kan jag vara gnällig men när jag känner mig riktigt gnällig så tänker jag efter hur bra jag egentligen har det. jag har ett jobb, en man och en underbar dotter. vad gör det att jag har snart lagt 20 000 kr på min bil?? det är bara pengar. det är viktigare att jag är frisk och de som finns i min närhet är friska. lär dig uppskatta vad du har. det finns inte alla som är så lyckligt lottade att de har ett jobb, en man som älskar dom eller de kan inte få barn. tänk tanken att inte få uppleva känslan av att föda ett barn. att få kärlek av ett barn är den bästa känslan.

jag mår bra. det är inte ofta jag kan säga det. jag tror det beror på att jag har släppt saker och ting och låter inte saker som jag retar mig på ta för mycket plats. jag har insett hur mitt liv kommer att vara. på torsdag får jag domen. jag vet vad den är men det är ju skönt och få det svart på vitt.

jag älskar mitt liv och min familj!!!!!

RSS 2.0