ännu en dag.

på fredag åker mamma och pappa till kos. just nu tycker jag bara att det känns konstigt att packa ner bikini och shorts. det är ju höst nu. det blir nog bättre när jag kommer ner. idag på tåget var det ett barn som grät hela vägen till kastrup. min tanke var tänk om det är patricia nästa fredag. jag tror inte det för hon är väldigt snäll och man kan lätt avleda henne med något roligt.

idag är lön. det är ju inte fel. jag jobbar ju i danmark och de har lite bättre lön än sverige. fast nu har man vant sig så man tänker inte på det längre. vi har ganska lugnt idag på jobb. fast jag retar mig på folk som inte gör det de ska. jag slutar 17 idag så då är man hemma vid sex tiden. det blir en lugn kväll. svärfar kommer idag. han ska handla och då brukar han köra inom. anders ska göra vid bilen imorgon så ska svärfar med så därför handlar han idag. annars handlar han alltid om torsdagar.

vilket dåligt väder det är. hur kunde sommaren ta slut så fort? detta vädert är inte roligt. man blir så deppig. tur jag har min familj. mitt älskade barn. hon är mitt allt. förstår inte hur jag har klarat mig utan henne i så många år. otroligt att man kan känna så för en människa. det händer att jag vaknar på natten och vill bara gå in till henne och pussa henne. jag som aldrig trodde att jag skulle bli mamma och ännu mindre en hyfsad mamma. alla vill väl vara den perfekta mamma men det finns inte. det har jag förstått. syskon till patricia?? nä jag tror inte det. hur ska jag älska ett barn till lika mycket?? det finns ju inte. jag är så rädd att jag kommer göra skillnad om jag skaffar ett till. hon är ju mitt allt och det kan ingen ändra på. dessutom har hon varit fantastisk enda sedan hon låg i magen. under hela graviditen mådde jag prima. lätt förlossning och efter hon kom ut så har hon varit så snäll. jag har haft tur. dessutom har vi inte plats. ja jag vet att vi har fem rum men de är fulla med saker så vi har inte plats:)

två timmar kvar av jobbet. så trött jag är. jag vill inte mer. jag vill bara hem och ha det skönt.

tack och hej!!!!!!!!!!

livets stora fråga.

jag har nog ingen fråga som rör sig om livet. när jag satt på tåget så undrade jag varför vissa människor bestämmer sig för varandra. vad är det som gör att vi bestämmer oss att gifta oss med just den personen? hur vet vi att just den personen är rätt?? finns det något som kan kallas soulmate?? ja jag tror att det finns någon där ute som är din själsfrände, sen tror jag inte att det är alltid den som du tillbringar ditt liv med. det är ju inte alla som träffar sin själsfrände men personen finns där ute så bara leta. vad är det för mening att hitta den när du kanske inte ändå får tillbringa resten av ditt liv med personen?? när du träffar denna person så kommer denna person lämna ett spår efter sig som gör att ditt liv blir mer rikt. när du känner dig nere så tänker du tillbaka på den tid du fick med denna människa och då mår du lite bättre.

När man sitter på tåget så kan man ju inte undvika att se alla människor som åker. Så många olika människor. det finns de som är så vackra andra som inte är det men som ändå har glimten. På jobb pratar jag med många olika personer. där finns vissa som lämnar spår efter sig. jag skulle klara av att förälska mig i en röst. jag vill inte se hur mina två favoriter ser ut för då blir jag nog besviken men när de ringer så är min dag räddad. jag blir så glad när jag hör deras röst.

nu är det inte långt kvar innan vi åker. börjar få lite resfeber nu...

önskar

att det snart var 5 september så jag kan få komma bort. kom och ta mig långt här ifrån *sjunger* jag är så trött. jag vet inte var jag ska ta vägen. vill bara sova i timmar. jag skulle kunna sova i en dag utan problem.

vi har det ganska lugnt på jobb. det är ju skönt. bara det man vet inte vad man ska göra med sin dötid. man kan inte läsa aftonbladet hur många gånger som helst per dag.

det händer inte mycket i mitt liv.  jag jobbar lagar mat tar hand om mitt barn och ibland sover jag. inte ofta och inte mycket men jag får vara glad för det lilla. det kunde vara värre. så är det. allt kan alltid vara värre.

i måndags kväll såg jag meet the spartans. ni som inte sett den SE DEN!!!!! det var en timmes skrattfest. jag hade så ont i magen när filmen var slut. det var den roligaste filmen jag har sett på länge. helt underbar är den.

Igår hjälpte vi pappa med den nye soffan. nu återstår det bara att se om mamma tyckte det blev bra.

Nu vill jag ha lunch. här händer inte mycket.

irriterad!!!!!

att vissa människor gör som de själv vill. sådant irriterar mig. ibland måste man tänka mer än på sig själv. verkar som många har svårt för det. en sak ska personen vet när man fått mig på fel sida så tar det tid innan personen är ok i mina ögon.

fredag och det finns att göra idag men som vanligt verkar inte alla förstå det. två inloggade på telefonen!!!!!!! jag måste sluta lägga tid åt att bli så irriterad. jag måste lära mig att skita i allt som alla andra men sådan är inte jag som person.

jag försöker övertala en kompis att börja träna med mig. det är aldrig någon som vill det. så taskigt. som jag sa till henne det är inte någon tävling vem som kan lyfta mest. hon tränar sitt och jag mitt. bara det att man har någon att gå dit med ibörjan. jag känner mig själv att jag aldrig gör det ensam. skulle vara skönt att få lyfta lite skrot igen. bli starkare. de har även något som heter fitnessbox som jag är intresserad av att testa. det ska vara jobbigt men det är ju det träning går ut på. tänk en gång i tiden tränade jag 7 dagar i veckan två pass om dagen. vissa dagar var det först tyngdlyftning på morgonen sedan tyngdlyftning på kvällen, sprang från den lokalen till nästa för att träna innebandy och avslutade kvällen med ett pass ishockey. fast det var innan man blev gift och fick barn. jag levde på träningshallen. man saknar det ibland. det finns ju inget bättre än att ha träningsvärk.

nä jag får väl återgå till att jobba. skönt att det är fredag. jag har tagit med mig en resväska till jobb.. japp jag är konstig. jag var på netto och handlade öl och alkoläsk till kräftskivan imorgon. det kommer bli roligt för patricia och få vara med morfar lite. mormor kommer lite senare och ska äta med dom. hon är inte så mycket hos mormor och morfar och när hon väl är där så är ju alltid mamma också med. jag är en hönsmamma som inte lämnar mitt barn. jag saknar henne för mycket om jag är från henne. hon är ju mitt allt. alla frågar om jag inte ska skaffa syskon till henne. nä jag vill inte. jag kan aldrig älska ett barn till lika mycket och det är inte rätt mot det andra barnet. visst kommer jag älska även det barnet men jag är rädd att jag kommer göra skillnad på dom. patricia är mitt allt och jag är konstig så det skulle jag kunna göra. fast det är klart men trodde att jag skulle klara av att bli mamma med tanke på vad jag egentligen tycker om barn. jag tycker inte som alla andra att barn är söta. barn skriker och kräker och det gillar jag inte. det är ett under att jag tar hand om ett barn med tanke på hur jag känner för barn. det är skillnad med sitt eget så är det.

nu blev det mycket igen. jag får väl tömma faxen på papper.

en dag närmre semester

sitter på jobb ensam. bara jag och en dansk kille. alla andra är på lunch. jag började klockan 10 idag så jag får inte äta förrän 13,00. det är helt ok. idag tänkte jag bara sätta mig i soffan som är lite längre bort här och äta en baugette och läsa min bok. jag känner inte för att gå iväg idag.

två nätter på rad har jag haft samma dröm. den känns så verklig. lite obehagligt när man vaknar och tror nästan att det är sant. som tur är så är det ingen mardröm utan en ganska trevlig dröm..... annars är jag expert på mardrömmar. det har blivit bättre efter vi flyttade. mina besök om nätterna har slutat.

snart är det helg igen. på lördag ska vi som sagt till kräftskiva. det är anders kompisar men det går säkert bra. jag känner inte dom så väl och sist jag träffade dom så var där vissa tjejer som jag inte klarar av. har jag fått en uppfattning av någon så kan jag inte ändra mig. sådan är jag. dumt men jag kan inte göra något åt det.

jag längtar så att få komma bort en vecka. bara ligga vid poolen och inte göra något. tänk bara tanken att inte behöva laga mat eller bädda. det är en dröm. vi har haft mycket hela detta året känns det som så vi är värda att komma bort. det har varit sjukdomar dödsfall byte av arbete. ibland ångrar man att man bytade jobb. det är så mycket och så stressigt men när lönen kommer så glömmer man det. pengar är inte allt men när man bor så pass dyrt som vi gör så är det ganska skönt att ha en hyfsad lön så man kan spara lite. utan min lön så hade vi haft svårt att åka en vecka till kos. det kostar med bostadsrätt två bilar och ett barn. inget är gratis här i världen.

idag slutar man inte förrän 18,00. det betyder att jag är inte hemma förrän 19,00, inget skoj. då är mina älsklingar trötta och patricia somnar ganska snart efter jag kommer hem. det är bara en dag i veckan som man jobbar så det går. idag blir det inte någon lagad mat. jag hämtar något. svärfar kommer på besök idag fast det gör han var torsdag efter han har handlat. sen klockan nio blir det ghostwhisper. jag gillar den serien. efter man gick över till att jobba dag tid så är det många serier som man inte ser mer. tänk man följde våra bästa år och glamour. idag vet jag inte vad som har hänt. jag har inte tid eller ork att titta på det. de serier jag ser är som sagt ghostwhisper, greys anathomy, one tree hill, cityakuten. dessa följer jag slaviskt:)

det är så lugnt på lunchen. lite tråkigt faktiskt. man kan bara läsa aftonbladet 4 gånger i timmen. det händer inte mycket i världen.

så mycket jag skrev nu!!


sitter på jobb

ännu en helg slut. jag har nedräkning. den 5 sep åker jag dotter och man en vecka till kos. jag längtar så. bara komma bort och slippa göra något på en vecka. bara äta gott och sola och bada. mina föräldrar är där nere när vi kommer så det kan bli skoj.

vi har så lugnt just nu på jobb. lite långtråkigt men snart har vi häcken full igen. denna veckan blir nog också lugn. idag kommer min kollega tillbaka från semestern. skönt att ha henne här igen. någon att prata med.

på lördag blir det kräftskiva sen helgen efter det fyller jag år. jag ska inte ha något speciellt. jag firar mig själv när jag är på kos. ska bli roligt och se hur min dotter klarar att flyga och värmen. tror det går bra. det är det enda hon pratar om, ja också pippi långstrump. hon älskar pippi. nu undrar ni hur gammal hon är. hon är 2,5år och är mitt allt. finaste tösen i hela världen men så säger alla mammor:)

nä om jag skulle jobba.....


då var jag som alla andra

då ska jag också börja blogga.

sitter på jobb så jag kommer inte hinna med så mycket.
Då är man tillbaka efter semestern. bra väder hade man. fast den 5 sep åker jag och min familj till kos. det ska bli skönt

Välkommen till min nya blogg!

vem är jag?? en glad tjej som är gift med en dotter som är mitt liv.

jag älskar att läsa.

jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle....

gillar sport.... eller männen som utför sporten:)

RSS 2.0