fredag.

underbart.

igår var det boxning. snacka om att jag hade ont överallt. vi ska inte prata om mina benhinnor. jag har så ont när jag går så det var ingen hit att springa eller hoppa hoprep igår. det var roligt träning igår. vi slogs lite och vi kramades lite.... vissa ser mjuka ut men är hårda som sten när man kramar dom :) paul är en sann vän. han ställer upp när min partner sviker mig. det gäller inte kramar då syster det gäller armhävningar.

anders ska ha kalas i morgon klockan 15. hoppas på fin helg så jag får gjort något i trädgården på söndag. man vet ju aldrig. det är väl allt jag har att säga idag.

nä det är lön idag. ja jippi. då kan man shoppa igen men det gör inte jag.

då var jag här igen.

än en gång på order från en syster. jag är så trött idag. jag har ont i min rygg, så ont att jag inte har sovit i natt. mannen blev bra irriterad var gång jag skrek när ryggen låste sig och när jag vände mig. klockan halv ett tröttnade jag på gnället och gick och la mig på soffan. låg gjorde jag inte. jag halvsatt/halvlåg i soffen. då gnällde mannen att jag skulle lägga mig i sängen igen för det var värre i soffan. jag stannade i soffan tills det var dags att gå upp. så idag har jag SÅ ont i ryggen och SÅ ont i mitt vänstra knä. Vi ska inte prata om mina benhinnor. blir trevlig träning idag.

jag städade dotterns rum igår och dammsugade lägenheten och hjälpte mannen i trädgården. tror att de var det tunga kassarna som orsakade ryggen. kände inget när jag var ute. det kom när jag kom in.

nu vill jag ha helg. jag har inte sovit på hela veckan känns det som. det blir sent idag med.

nä syster nu orkar jag inte mer. jag måste jobba också. imorgon blir det lön. det är det enda roliga i mitt liv till räkningarna är betalda. du får skaffa en ny blogg ju....

andra systern jag ringer sen om han är hämtad eller ska lämnas.

på order

från min syster så skriver jag en blogg trots att jag har häcken full med jobb, men man är väl kvinna och fixar det med.....

igår var det boxning. började med hopprep (som jag HATAR) efter det skulle vi springa med intervall träning (som jag HATAR). vi fick inte träna med vår vanliga partner. både jag och syster fick var sin man och träna med. det går väl bra. det blev lite boxning och en hel del magträning. armhävningar körde vi också. stå och hoppa när man gör armhävningar är inget för mig. tisdagar blir det inget sparrande. när jag kom hem så blev det läsa saga för dottern sen duschen. det betyder väldigt sen kväll. upp kvart över fem i morse. jag är död nu. när jag kommer hem idag måste jag städa. det har jag sagt länge nu men jag måste idag. mannen ska ut och gräva i trädgården och jag måste röja i dotterns rum och damma och dammsuga och svabba golven idag. imorgon är det box igen och fredag ska vi handla till mannens födelsedag.

ja vad mer ska jag skriva idag???? solen skiner och jag slutar 16. skönt. jag har inte en aning om vad vi ska ha till middag idag. nä nu får det räcka jag måste ju jobba också. man måste ju göra något för att få lite socialbidrag:) lön på fredag. blir roligare nästa månad. då får jag en och en halv månads lön.

ha det alla två läsare.....

en av mina favoritdagar.

tisdag..... det betyder boxning. jag har lite träningsvärk i mina ben. insidan av låren rättare sagt. hoppas att inte paul ska springa. jag pallar inte. jag vill inte hoppa hoprep heller. jag vill bara boxas. fast jag gör precis som paul säger. jag springer och jag hoppar hoprep. jag mår så mycket bättre efter det. det är väl konstigt när jag hittar en träningstyp som jag gillar så hade jag kunnat träna var dag. det var samma med tyngdlyftningen. där tränade jag två pass om dagen 7 dagar i veckan. jag saknar tyngdlyftningen men det är så dumma tider de tränar på. jag hinner inte med det med mitt jobb. sen vet jag att hade jag börjat igen så hade jag inte kunnat hålla mig ifrån att tävla. det var lite grejen. jag gillar att tävla. inte innan tävlingen för då är jag så nervös men när det är väl är min tur att gå upp på podiet och lyfta så är det bara jag och stången. jag hör inget och jag ser inte mer än stången. en obehaglig känsla när man kommer ner och folk säger till en hörde du inte när jag skrek på dig. nix det har jag inte gjort. lite nytta av det har jag när jag tränar boxningen. jag kan stänga när det börjar bli jobbigt ( inte vid löpning och hoprep för det tycket jag inte är roligt). jag går in i mig själv och då klarar jag mer. det har hjälpt vid plankan. det har hjälpt med 2 kgs hantlarna när vi kör med christian och det har hjälpt med gummibanden. hoppas det blir gummiband denna veckan. jag behöver skrika lite.

var på utvecklingsamtal på dagis igår. inte mycket som jag inte visste. malin sa att det hade hänt mycket nu när patricia lagt napp och blöja. hon pratar mycket mer och hon börjar ta för sig mer. hon har mognat mycket. hon är stor flicka. igår gick hon in och la sig i sin säng och jag läste en bok för henne. hon la sig sen och skulle sova. stor flicka som inte skulle sova mellan mamma och pappa. det gör hon inte men hon har legat mellan oss en stund innan hon har gått och lagt sig. vi såg film igår. inte någon lämplig film för barn men hon satt och tittade. när filmen var slut sa hon att den skulle vi se idag igen för den var rolig. tur att hon inte får mardrömmar än. det kommer väl. hon frågar en massa om filmen och då får man förklara så gott man kan.

nä nu vill jag bara hem så jag kan komma iväg och få min dos av boxning.

måndag igen

och det är inget skoj. man är tillbaka här i dårhuset. jag hatar måndagar. just nu hatar jag alla dagar och allt och alla. irriterad när jag kom hem i fredags sen har det hållt i sig. så idag går man med dåligt samvete för man har varit sur och jäklig hela helgen. vet inte vad det som gör mig sån här... det kokar inom mig. jag hade planer på att göra vid trädgården i helgen, men givetvis blir det dåligt väder när det är helg.

när jag kom till dagis i fredags så fick jag reda på att de kommer nog inte stänga dagis de veckor som de brukar och sammanslagningen kommer inte bli med det dagis de har haft. sammanslaningen blir med fagerängen. ÖVER MIN DÖDA KROPP kan jag säga. inte en chans. då tar jag ledigt de veckorna. min dotter ska inte gå på ett dagis på fagerängen. NO WAY!!!!!!!!

igår var det styrka. det känns insidan på mina ben. jag skulle vilja ha en tyngre stång när det gäller biceps. men jag får väl nöja mig med den jag har. jag kan nog inte få det tyngre. idag ska jag lägga mig tidigt. det har jag bestämt. imorgon är det boxning. tisdag och torsdag är mina höjdpunkter här i livet. jag köpte nya träningsbyxor igår. en storlek mindre än vad jag brukar. då blir man lite glad. vet inte om jag ska tacka mig själv, marie ,chiristian eller paul. nä jag tackar mig själv. det är jag som kämpar 3 gånger i veckan. jag ger allt. jag lovar. nja kanske inte när vi måste springa men det kommer. någon gång ska jag lära mig tycka om det med.

idag ska jag på utvecklingssamtal på dagis. jag vet att min dotter är lite dålig på att prata. hon pratar mycket men det är inte så många som förstår henne. jag gör så jag brukar få vara tolk till henne. det är väl det som är problemet. tydligen är hon mer åt matte hållet. fattar inte det. det har hon inte fått av mig. måste vara från hennes pappa.....

när jag kommer hem idag måste jag städa dotterns rum. det ser ut som andra världskriget gått av staplen där inne. på onsdag får jag städa resten av huset. mannen fyller 35 på måndag så det kommer väl folk på lördag. han ville inte ha kakor, han skulle bjuda på mat. det betyder jag ska stå med sånt skit. jajaj han får som han vill.

det var nog det jag kom på just nu. vilket tråkigt liv man har.

boxning.

ledsen syster men jag måste få skriva om min passion för boxning. Jag har ingen som helst passion för paul men för sporten. fan vad roligt det är att boxas riktigt. jag är så sugen på att testa på det i ringen. jag vet att jag är knäpp, jobbig träning igår. jag var inte på humör när jag körde dit. kom in och såg alla småflickor. bara trams när dom är med. jag vet inte vad dom gör där. inte en jävel som blir svettig. irritation direkt. många orsaker till detta, det mesta har med mig själv att göra. musiken kommer igång. it´s my life med bonjovi sen var det lätt att boxas. chrisitian körde plankan. fan vad jag hatar den. den är pissejobbig. inte roligt när man redan är helt slut i kroppen. tisdags var ingen rolig träning. det var tufft och sen då christian som kör inte långt ifrån samma träning som den som jag inte får nämna gjorde. jag måste få chrisitian och se om jag gör plankan rätt. första gången jag gjorde den kunde jag inte stå i 10 sek. igår stod jag tiden ut utan att vila. känns som jag gör något fel. så snabbt kan jag inte blivit bra på den. efter passat körde han som jag inte får nämna krokar med AL. jag och en annan kille sparrade mot varandra. roligare med han som jag inte får nämna. kan bero på att han är lite bättre och bry sig inte om att jag är tjej. jag fick in ett slag på denna killen sen fick jag köra lite med han ni vet. det blev lite sent.

Idag känns det i både kropp och själ. det är fredag så det är underbart. jag ska lämna bilen till pappa så han kan fixa till mitt avgasrör och göra en liten service. helgen ska vi försöka få lite trädgårdsarbete gjort. det betyder lite tjafs med grannen. jag och grannen är en hatkärlek till varandra men gud så skoj vi har det.

nä låt tiden gå fort så jag får träna lite boxning.

inte på humör för något idag.

idag känner jag inte för något. jag känner inte ens för boxning. då är det illa. jag har bara en känsla i magen och det är ingen bra känsla. jag skulle bara vija lägga mig i sängen och somna om. inget som verkar gå min väg med något. allt bara skiter sig. jag vet inte vad jag ska göra åt det. jaja skit samma. det blir nog bättre när jag kommer hem och får på mina träningskläder. har jag tur så får jag sparra lite idag.

efter lunch

kommer det en blogg till.... nu är lunchen avklarad. idag jobbar jag värsta tiden man kan. till 17. det är döden. så värdelöst. jag hatar den tiden. tiden är så lång. värdelöst. har inte mycket mer att berätta.

syster hade skrivit om låtar som fick henne att gråta. det finns många som gör mig rörd. jag kan börja gråta för minsta lilla. just nu ligger jag på gränsen till att börja. vad som helst kan få mig att börja nu. jag vet varför men finns inte mycket jag kan göra åt det. för mycket känslor i kroppen just nu.... eller så är det för jag inte får coca cola....

idag blev jag glad när jag ställde mig på vågen. den har stått stilla länge men nu hade den gått ner två kilo. glad blev jag. inte för jag bryr mig om själva vikten. jag vill bara trivas med hur jag känner mig i kroppen. men visst har man fått fastare armar och ben. magen har minskat lite och även brösten har det försvinnit ett par gram. med andra ord inte nyttigt med boxning på mer än ett sätt...

onsdag

idag. igår var tisdag. kvällen började inte bra. mycket strul på jobb och jag var arg. väldigt arg. kom till träningen och fick bara en känsla. ingen bra känsla men bara att acceptera. småflickor som vanligt bara står och fnittrar.. en annan är helt slut när uppvärmningen är klart. när vi sprang fick jag tanken.......... sen var det bara och släppa. inte lätt men vad gör man? det var mycket kondis igår. många sprakar och höga knän i tjocka mattan. det känns i benen idag. jag är lite trött i dom. inte träningsvärk men de är matta. stretching kom samma tanke efter det hade hänt. bara släppa allt. kom hem och gosade med dottern lite..

idag när jag kom till svågertorp var tåget försenat. jag tog upp min bok men jag var inte på hugget. jag stod och funderarde på en massa annat. när tåget kom en halvtimme för sent var det fullsmockat. man stod som packade siller. inget roligt när folk inte har vett att ta av sig ryggsäckar.

mammas goja rymde igår. dessa djur inte kan man lita på dom. han rymde inte så långt. han satt i stora rummet och väntade på att bli fångad.

nä nu ger jag upp detta....

då har man ätit lunch

intressant eller???? jag hade med mig mat från igår. köttfärssås. det var gott. jag får ju inte middag ikväll. jag brukar alltid äta innan jag gör det jag gör om tisdagarna. får se hur det går idag. jag kan inte mer än svimma.

ena systern har blivit påhoppad i sin blogg. att det finns så många idioter i världen. man undrar vad deras bekymmer är?? måste vara så skönt och ha ett underbart liv så man har tid att lägga sig alla andras liv. jag för min del har inte ett underbart liv. jag har fullt upp med att sköta mitt liv och min familj att jag har knappt tid att drömma men det gör jag iallafall.....


just nu drömmer jag att få vara ledig. jag vill vara ledig. jag vill inte vara här på detta dårhus...... jag vill bara...... jag vill bara..... jag vill bara krama....... jag vill bara krama............min dotter.

dags igen och skriva blogg.

tisdag... jag ska jobba länge. det är mer jag ska göra idag men det skriver vi inte här.......

jag gick på tåget i morse. bara att gå av igen efter en kvart. det var sönder så man var sen till jobb. bara hoppas att det fungerar när jag ska hem. jag måste ju köra direkt till det jag gör om tisdagarna som jag inte skriver om mer. jag är så snygg när jag åker tåg. träningsbyxor och mina vanliga skor. sexig som fan. jag bryr mig inte. jag har ju andra saker och tänka på.

nä nu orkar jag inte mer. får se om det kommer något under lunchen när jag sitter ensam.

once again.

det spelar ingen roll om jag får sparra mot någon. jag hade gärna gjort det mot en tjej men ingen som vill det. min partner gnäller för jag träffar brösten och det gör ont. christian verkar inte vara så mycket för att sparra annars hade jag gjort det med honom också. nu är paul den enda som står ut med mig när jag vill slåss eller så är det jag som står ut och få stryk av honom. nä nog om honom. ge dig nu syster. om du tittar på honom så är där inget som jag går igång på.

nu får jag snart gå hem. jag slutar halv fyra idag. så skönt.


helgen

gick för fort. jag var så arg när jag åkte här ifrån i fredags. vissa som man jobbar med är dumma i huvudet och de lyckades få igång mig. de förstörde hela min helg. fredagen var det så ska det låta. ledsen att säga det jag blev varken kär i claes malmberg eller lasse holm. känns som martin börjar försvinna han med. så jag är tillbaka och vara tråkig gift kvinna......

lördagen fiskade mannen. vi körde till mamma och pappa. patricia stannade sen själv kvar. vi hämtade henne sen. söndagen fiskade anders. jag skulle träna men det var inställt. jag fick titta på mammas kärleksfågel. den är söt den lille rackaren men vad den kan låta. vi körde till claes en stund och sen svärfar. han behövde hjälp med sin nye dekoder.

imorgon är en favorit dag. vet inte om jag vågar skriva det för då är jag ju lite små kär i min tränare. äntligen boxning igen. jag skulle kunna träna det var dag om jag hade tid till det. nu har jag familj så jag har inte tid med det. hade nog inte varit nyttigt heller för mig.......

jag är sugen på och ta semester under påsken. jag får se om jag gör det  jag är så trött på jobb just nu. jag pallar inte mer känns det som. för mycket skit just nu. det har liksom runnit över och det är inte bra när det gör det för mig. då kan jag explodera. jag brukar annars vara lugn nu har jag svårt  att behärska mig.

nu har jag inte så mycket mer och berätta. vilket tråkigt liv man har egentligen. ingenting roligt händer. man jobbar sover äter och skiter. det är vad livet går ut på.

nä jag vill

inte veta något om ert kärlekstafs. jag vill inte höra och jag vill inte se. här står tiden stilla. vad ska jag göra? jag kommer snart att somna. jag har spelat på ica kuriren. det orkar jag inte mer. ingen av mina systrar skriver något roligt. vet ingen rolig hemsida att gå in och titta på. jag har med andra ord tråkigt. jag har till och med kommit över min förälskelse i martin. inte ens det har jag längre. med andra ord nu är jag en tråkig kärring som är gift med barn. ingen förälskelse i någon. jo jag måste väl skriva att jag är så kär i min man men det är ju inte som det är när man är nyförälskad eller om man har känslor för någon. ni vet det där att det pirrar i magen när man tänker på den andre. man vill inget annat än träffas. lite så som syster har det med sitt kärlekstafs. efter 13 år har det liksom dött ut. man kommer in i en annan fas i förälskelsen. visst kan man ibland bara känna gud vad jag älskar den mannen och ibland gud jag skulle kunna döda honom. nu blev vi djupa igen.

jag vill ha semester. jag vet inte om jag ska ta lite ledigt under påsken. det är tre dagar som jag behöver ta semester så får jag långledigt. jag vet inte annars när jag ska ta det. jag har 6 veckor jag ska plocka ut. jag har tagit 3 under sommaren och jag tror inte att jag får under julen detta året.

nä nu ger jag upp det. jag vill jag hem.

fick precis ett samtal från en speditör. jag frågar om allt är bra och då svara han att det är det nu när han fick prata med mig. då blir man bara glad. jag har två speditörer som jag gillar skarpt. den ena är från göteborg och han skulle jag vilja träffa. han låter bara genom trevlig. den andre är från malmö och honom har jag träffat.

en liten en till syster.

jag nämnde hans namn en gång. en gång nämnde jag christian. nä jag drömmer inte om paul. paul är för ung och för klen för mig.. jag gillar hans träning och jag gillar och sporras med honom. så nog om honom.

nu har man haft lunch. ganska lugnt idag med. jag är bara inte sugen att sitta här till 18.

något annat som händer i mitt liv förutom träning och jobb??? nix kommer inte på något just nu. idag på lunchen så åt chefen vid samma bord. där är en man man kan drömma om nätterna. svårt att äta hemmagjorda hamburgare med  honom vid samma bord. man ska försöka se bra ut medan det rinner ketchup längs halsen på en.

idag är det så ska det låta. om vem jag ska bli kär i detta programmet?? jag återkommer om det på måndag.

jag var lite närgången igår :)

går var det boxning. jag är ganska bra slut i kroppen. först christian som kör som en idiot. jag stod med 2 kgs hantlar och det var tungt men christian fick ett gott skratt när jag skulle "vila" som han kallade det för.

Efter träningen körde jag lite med paul. fick några klockrena smällar. trodde att jag skulle ha en fläskläpp idag men jag slapp det. hur ska jag klarar mig utan träning mellan juni och augusti. jag kommer inte klara av det. jag får anlita paul som min personliga tränare.

sen kväll idag på jobb. inget skoj men sen är det helg. skönt ska det bli. jag hoppas på fint väder så jag kan vara i trädgården och få iordning där.

ny dag

och det är torsdag. det betyder BOXNING. det är christian idag. det är tuffare än pauls pass men jag gillar nog pauls pass bättre. mer boxning och mindre konditionsträning. jag behöver konditionträningen men jag tycker inte det är så roligt som boxningen. man skulle kanske boxas riktigt. nä det ska jag inte. men det hade varit roligt och testa.

idag är det mycket strul på jobb. vi ska ha avdelningsmöte idag och jag ska försöka hålla tyst. jag vet inte om jag fixar det.
jag har haft många konstiga sändningar så de har blivit telex och mail runt hela världen.

gumman där hemma är ganska pigg för att vara sjuk. mannen var duktig och hade middagen färdig när jag kom hem igår. det betydde att jag kunde se lite glamour.

färgade håret igår. var trött på det gråa. något mer som hände igår?? ja jag såg cityakuten som jag spelat in.äntligen fredag imorgon. jag jobbar sent men det går bra det med. det är inte så ofta.

min dröm släpper inte. det är samma var natt. drömmen är trevlig men jobbig.

fortsättning följer.

jag visar min syster hur det ska gå till när man uppdaterar blogg.

enligt syster gjorde det ont. jag tyckte inte att det gjorde ont när jag blev boxad där men jag har mer fett där än syster.

ibland är mannen en man och ibland är han en kulting. fast så är nog alla män även martin. fast i min fantasi är han inte det.

jag lovar att ge mig om honom om någon vecka. jag ska hitta någon annan. jag går kanske tillbaka till david beckham och brad pitt. eller så kanske en chef som man har här

verkar som om detta är mitt nya sätt att kommunicera.

till ena systern nä jag vill inte mer med paul. den stackaren är ju bara barnet. jag vill ha en man. jag har en man där hemma sen har jag martin på svt.se :) men han är rolig och sparra mot. jag får en kick av det inte av honom.

till den andre systern ja jag var ganska frånvarande. sen sa paul att tjejer gnäller när man slår dom på brösten så jag bara kollade om det stämde. blir frånvarande när det tar 3 timmar för vissa att byta handskar och mittsar.

nu har man någon timme kvar innan man får komma hem till älsklingarna.

min förälskelse

verkar störa mina systrar:) jag kan inte rå för att jag tycker han är underbar. visst kan jag bli kär i någon annan men det är inte riktigt lika roligt. Martin finns ju inte eller jo det gör han men inte i min närhet. om man tänker på mina drömmar jag har så håller jag mig där i stockholm och så ska det låta. det ska inte bli närmre. jag är så. vissa gånger i livet blir jag kär i allt jag ser. ingen större fara på taket. jag gör inget åt det. jag är gift med barn och det skulle jag inte ens ge upp för martin. eller nä det hade jag inte.

igår blev det stress för hela slanten. jag blev ringd av dagis. patricias öra rann. bara hem och hämta henne, upp till sjukhuset och sitta där en bra stun. in till läkaren som sa att hon hade öroninflammation i bägge öronen. till apoteket och få medicin. köpa mat till anders och patricia och själv hem och slänga på mig träningskläder. hämtar syster och tantan. lämna honom till mormor och kom 5 minuter för sent till träningen. jag hade inte huvdet där i går. kände mig frånvarande. kan bero på mycket men inte Martin..... hoppas att det är bättre imorgon. jag hoppas på lite one on one med paul :) då menar jag att vi ska sparra mot varandra inget annat.

här går jag irriterad hela tiden. jag känner att det är på väg att rinna över. jag behöver nog snart semester. jag är så trött på skiten.

tänkte visa syster hur det går till

och skriva blogg. här kommer en till.

nu är det inte så många timmar kvar innan man kommer hem. laga middag och sen boxning med paul. får se hur många små flickor som är där för att titta på honom. jag fick höra av någon gud vad söt han är. är han?? ja det han kanske. jag har inte tid och titta på honom. jag måste ju träna. jag har inte tid och gå och kära ner mig i fler. det får räcka med MARTIN nu ett tag :)

här är man på topp. jag är så irriterad. jag vill bara slåss nu. syster var beredd. idag smäller det.

jag är kär

i Martin Stenmarck säger min syster. kär vet jag inte om jag är. han är bara ursexig och underbar röst men kär är jag inte. så lätt blir man inte kär. konstig dröm i torsdags. den var trevlig men konstig. kändes verklig på något sätt.

idag är det boxning. jag längtar. jag är sjuk jag vet men det är underbart. jag vet inte hur jag ska klara mig utan paul och christian under sommaren. vi får köpa hanskar och mittsar och träna själv i trädgården till sommaren. jag tror inte jag klarar mig utan boxningen. strykan kan jag klara mig utan men inte boxningen. om det beror på träningen, träningspartner eller våra tränare kan jag inte säga men jag gillar starkt.

nu har jag varit duktig att uppdatera denna. syster gnällde att jag inte uppdaterade. har ju annat för mig. sitter ju och väntar på hennes blogg :)

jag ska försöka hålla tyst på torsdag på avdelningsmötet. jag är irriterad på en viss dansk kvinna. jag tåler inte henne och nu har det runnit över så det smäller nog på torsdag. jag får ta ut lite av all ilska idag.

vill ni ha tips på bra musik? min andra syster skickade en låt med Bret Michaels. Han har jag också varit kär i på 80-talet. han var sångare i Poison. Låten hon skickade var All I ever needed. Jag tog hem hela hans solo platta som heter freedom of sound. den var jätte bra. många bra ballader. jag brände den till bilen även en annan artist kom ner i bilen. ni kan ju aldrig gissa vem. syster kommer gillar lyssna ¨på honom på väg till träningen. ni som inte förstår mig gå in på svt.se och se så ska det låta från fredags. där är mums med. ni kommer förstå efter sett programmet. lång, mörk fantastikst leende, kropp som är underbar, rösten ska vi inte prata om. blicken... inte konstigt att man blir lite konstig.

nä nu orkar jag inte med.

RSS 2.0